Categorii
23 iunie 2020

Te ajutam sa pui masa-ntreaga. De acum, poti comanda la Dopo Poco mancare pentru toata familia.
19 martie 2020

La Dopo Poco Iasi si Piatra Neamt, poti comanda in aceasta perioada cu 15% discount.
28 februarie 2020

La inceput de primavara, facem surprize clientelor noastre. Prevestim zile frumoase pentru doamne si le-am pregatit cadouri speciale.

Comanda in siguranta cu 15% discount

19.03.2020
Comanda in siguranta cu 15% discount

Campania de discount 15% a fost valabilă până la data de 24.04.2020.

La Dopo Poco Iasi si Piatra Neamt, poti comanda in aceasta perioada cu 15% discount.

Stim ca e o perioada dificila, la care cu totii incercam sa ne adaptam. Incercand sa trecem mai usor peste etapa care ne incearca in momentele actuale, iti oferim in perioada aceasta, 15% reducere la comenzile pe care le faci la Dopo Poco Iasi si Piatra Neamt.

Comanda in siguranta de acasa!

Reducerea nu se aplica la comenzile de pizza 1+1, pizza party in intervalul happy hour, sandwichuri in intervalul happy hour, meniuri combo, alte produse aflate la oferta si nu se cumuleaza cu alte oferte/promotii/discounturi.

Reducerea este valabila doar la Dopo Poco Iasi si Piatra Neamt.

*Pentru clientii Dopo Poco care utilizeaza codul primit prin SMS. Folosirea codului ofera o extra reducere de 10%, care se aplica la reducerea curenta de 15%. Cumulat, clientul beneficiaza de o reducere de 25%. Codul nu poate fi folosit pentru pachetul pizza 1+1 și alte produse aflate la oferte/promotii, precum, dar nu limitat la: meniuri promo, meniuri combo, meniu burger, meniu cheeseburger, pizza party in happy hour, sandwichuri in happy hour, produse marca Simigeria PETRU.
Codul poate fi folosit atat online, prin tastatea codului primit prin SMS in campul Cod Voucher inaintea de finalizarea comenzii sau telefonic, prin comunicarea codului primit prin SMS operatorului telefonic.

Atenție: Produsele marca Simigeria PETRU nu se supun niciunei oferte comerciale desfasurate la Dopo Poco.

Produsul a fost adăugat în coș